Serdecznie zapraszamy do Restauracji Crocus, gdzie będą Państwo mogli skosztować wyjątkowych kompozycji kulinarnych. Specjalnością Szefa kuchni jest mistrzowskie łączenie smaków - kuchni fusion, oraz folk - fusion, jak również potraw tradycyjnej kuchni polskiej, w tym typowo góralskiej.

W karcie dań można znaleźć m. in. pieczoną pierś kaczki z sosem pomarańczowo-kardamonowym na plackach rosti jabłkowo-cynamonowych, delikatne płatki cielęciny pieczone z limonką i pastą truflową ułożone na risotto z koprem włoskim.

Restauracja przygotowana jest na organizację różnego rodzaju imprez okolicznościowych i bankietów, w kilku salach mogących pomieścić nawet 300 osób.

Zapraszamy naszych gości także do lobby baru, który jest doskonałym miejscem na spotkania, oraz wypoczynek.

W Crocusie - możecie Państwo degustować wyborne wina, a także delektować się innymi alkoholami z całego świata, smakując specjalnie na tę okazję przygotowane przekąski.

Rabaty:

  • 10%
  • 15% przy drugiej wizycie