Przejdź to głównej części strony

Zapisywanie ustawień

Aplikacja mobilna zapisuje Twoje ustawienia automatycznie, dzięki czemu szybko przywrócisz je:

  • w ponownie zainstalowanej lub aktywowanej aplikacji
  • na nowym telefonie
  • na zmienionym numerze telefonu

Jak wyłączyć lub włączyć zapisywanie ustawień aplikacji mobilnej?

Jak wyłączyć lub włączyć zapisywanie ustawień aplikacji mobilnej?

  • 1

    Zaloguj się do aplikacji mobilnej

    W aplikacji rozwiń swój profil i wejdź w UstawieniaZapisywanie ustawień.

  • 2

    Przesuń suwak, żeby wyłączyć lub włączyć automatyczne zapisywanie ustawień

  • 3

    Od teraz, żeby zobaczyć swoje saldo, wystarczy przesunąć palcem w dół na ekranie logowania, a wartość pojawi się automatycznie

Jak przywrócić ustawienia aplikacji mobilnej?

Po ponownej aktywacji

  • 1

    Po ponownej aktywacji aplikacji mobilnej zobaczysz komunikat z pytaniem, czy chcesz przywrócić swoje ustawienia

  • 2

    Wybierz jedną z zapisanych wersji ustawień

W innym momencie

  • 1

    W aplikacji rozwiń swój profil i wejdź w Ustawienia → Zapisywanie ustawień

  • 2

    Przesuń suwak, żeby wyłączyć zapisywanie ustawień w aplikacji mobilnej

  • 3

    Wybierz Przywróć zapisane ustawienia i wskaż jedną z zapisanych wersji ustawień